17 april, 2015

Stilpolisen rycker ut 17:
Stilpolisen slår ett slag för manlig cleavage!

Ett antal av mina kära vänner har med anledning av att min profilbild plötsligen uppmärksammades så långt deras sprituella och humoristiska utförsgåvor tillåter dem försökt göra sig lustiga över antalet oknäppta knappar i Stilpolisens egen getup, vilket förvisso har visat en tendens att öka både med åren och med promilleantalen.

Nå, ni kan vara lugna. Stilpolisen står för sitt blottade bröst. Jag har alltid ansett att en skjorta faller snyggare med minst två knappar uppknäppta och att riggar med både helknäppta (utan slips eller fluga fult som fan anser jag) skjortor och en knapp uppknäppt känns förbannat…ja oförlöst om vi skall hålla oss till anständiga ord. Det saknas sannerligen inte exempel på män som enligt min mening bär upp en manlig cleavage. Jag tror att det handlar om självförtroende. Som det stod på Kentas tröja: try it you like it boyz….

PS. Jonas Malmborg, bar överkropp under kavajen är faktiskt en style som kan funka. Se Bon Scott bland bilderna här. Hatar dock synen av en naken manshand som kommer ut ur en kavajärmen utan skjortmanschett, särskilt om armen är hårig…reminds me of our roots — och även tanken på att svettas rakt ut i kavajen…DS.