9 oktober, 2015

Stilpolisen rycker ut 29 (är det väl..?):
Stilpolisen var full igår — litet Rubens ”The Drunken Silenus stylee”…

Första gången jag drabbades av Bruegel (se nedan) var vid ett besökChristina och jag gjorde på Alte Pinakotek I i München för nu typ femton år sedan. Det var denna målning av fulla bönder (se nedan). Där fäste jag mig också vid Rufbens sanslösa ”The Drunken Silenus” (ni kan väl er Bibel?). Kan det faktum att jag frös på just dessa målningar ha haft något att göra med att jag vid det besöket, då vi spenderade mer än en halvdag, befann mig i just samma tillstånd som denna förmiddag. alltså sjuuuuukt bakis..? Tänk att jag hittade ringen till sist ändå Lisa Wiklund och Beata Af Donner…kände mig litet som Rubens målning i morse, det måste jag erkänna och bjuder jag på….

Bjuder också på My Main Man Danne ”Dana-Tranan” Perrins nya variant av Le Ploice de Style, lite elakare…I like…