19 februari, 2016

Läs Johan Hakelius fantastiska text om Claes Britton i Fokus — ute idag!

Johan Hakelius långa fina text om mig Claes Britton och gonzo i Fokus, ute idag

I förträffliga Fokus som kommer ut idag skriver tidningens nye chefredaktör, författaren och journalisten Johan Hakeluis en lång och fantastisk text om Claes Britton och vår gonzorelease.

”I mitt tycke är texten det kanske bästa som har skrivits om mig och mina texter under alla dessa år”, säger Claes Britton. ”`Han är en gonzoflanör. Hunter S.Thompson ked Hjalmar Söderbergs ögon´. Det är ord som jag såklart tycker om att läsa, även om jag själv inte är någon beundrare av Söderberg. Det är dock andra saker i texten som jag gillar än mer. Tycker att Johan verkligen har förstått det jag vill säga på djupet.

Texten innehåller också ett nog så kontrovesiellt publicistiskt elememnt Läs introt här och köp sedan tidningen!