29 augusti, 2008

Vår värld från en bloggares synvinkel

Yves Saint Laurent, Paris

Ja, här sitter jag så en senkommen fredagskväll vid randen av sensommaren, rensandes min dator och mobiltelefon såsom våra förfäder en gång rensade sina fisknät och potatisplättar. Som den ”bloggare” (detta vedervärdiga ord…må vår enfödde gud förbjude att det en dag skola komma att mejslas ut på min gravsten…) jag trots allt är, må vara en lågproduktiv och oregelbunden sådan, så vill jag gärna fortsätta min nyfunna vana att dela med mig en handfull udda bilder från mina senaste månaders resor och behag. Min sammanfattade analys av dessa erfarenheter är att vår värld från min synvinkel, i stort sett och på det hela taget, förblir mer eller mindre densamma och icke desto mindre skön och njutbar.

Chanel, Paris
Christian Lacroix, Paris
Foundation Yves Saint Laurent, Paris
Redo för ännu en dag i det parisiska modeträsket
Suckarnas bro, Venedi
Kvällsdrink hos kära vänner med utsikt över innerskärgården
Min trogne gamle vän och vapendragare fick efter 23 år äntligen ett namn, döpt av min käre brorson Nils: Brummis. Denna heroiska farkost är värd en egen berättelse i den här kolumnen. Den kommer inom kort
Uppsikt över Uptown från hotellrummet i NYC
Orkanen Fay rullar in mot South Beach Miami
Tre vänner på Calles 50-årsfest i det sörmländska hjärtlandet. Foto: Birgitta Örne Pihl